Studioo Talks #3: Corona en bewegen

02-03-2021
185 keer bekeken 0 reacties

Welkom bij Studioo! Dit is een online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Samen zijn wij Studioo, young innovators. Een omgeving met talrijke studenteninitiatieven . Je vindt er informatie op het gebied van zorg en onderwijs, zoals verschillende studenteninitiatieven,  tips & tricks over thuis studeren, blogs en vlogs van studenten en nog veel meer.

In deze aflevering spreekt Marjolein Pouw met bewegingswetenschapper Raôul Oudejans over corona en bewegen.

Ook te gast zijn masterstudent geneeskunde en roeier Koen Metsemakers en masterstudent geneeskunde en hockeyer Niek Merkus. Bewegen in tijden van corona, bewegen onder stress en het leven als student en topsporter. Raôul deed onder andere onderzoek naar efficiënte oefenmethodes in sport, muziek en dans. Zijn programma ‘Training for Excellence’ is genomineerd voor HvA onderzoek van het jaar. Hij kijkt naar oefenmethodes die de kwaliteit van trainen verbeteren.

Beluister hier Studioo talks #3: Corona en bewegen

Studioo talks is de podcastserie voor en met studenten geneeskunde. Alle afleveringen zijn te beluisteren via het Amsterdam UMC Spotify account en via het platform voor en door studenten Studioo VU.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op https://www.med.vu.nl/nl/
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen