Sollicitatiedeadline Studentassessor 2021-2022

Annewies Schrijer 12-04-2021 295 keer bekeken 0 reacties

Begin

19-04-2021 om 23:30

Einde

19-04-2021 om 23:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Heb jij affiniteit met onderwijs? Lijkt het je interessant om de stem van studenten te vertegenwoordigen en samen te werken met de vice-decaan en hoofden van de bachelor en master geneeskunde?

Voor de periode van 15 mei 2021 tot 1 december 2022 is de Faculteit der Geneeskunde VU op zoek naar een nieuwe studentassessor voor 7,2 uur per week. De studentassessor is adviseur van de programmaleiding van de Faculteit der Geneeskunde VU. Hij/zij adviseert de vice-decaan onderwijs en de hoofden van de bachelor en master via structurele deelname aan de Bachelor- en Masterraad, alsook aan het MT Geneeskunde. Naast een aantal facultaire overleggen met de decaan en rector, heeft de studentassessor ook zitting in overleggen op universitair en landelijk niveau.

Als studentassessor ben je aangesteld bij de faculteit. Je ontvangt een vaste maandelijkse vergoeding voor de werkzaamheden. De meeste overleggen vinden overdag plaats. Tot slot strekt een jaar bestuurservaring tot aanbeveling.

Voor vragen of een functieomschrijving kun je terecht bij Deborah Verloock, de huidige studentassessor, via studentassessor@vumc.nl. Solliciteren? Mail je motivatiebrief (maximaal 1 A4'tje) en CV vóór 20 april naar e.vanormondt@amsterdamumc.nl. Je kunt de sollicitatie richten aan prof.dr. C. Boer, vice-decaan onderwijs Amsterdam UMC, locatie VU

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen