Sollicitatiedeadline coördinator SMARTS

26 keer bekeken 0 reacties

Begin

30-05-2021 om 00:00

Einde

31-05-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vind jij het leuk om te schrijven en dit met name over medische onderwerpen of lijkt het jou leuk om scholen te benaderen en onze student-docenten te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn per direct op zoek naar een modulecoördinator of studenten- en scholencoördinator.

Stichting SMARTS Onderwijs verzorgt medische lessen aan plusklas kinderen op basisscholen. Hiervoor zijn natuurlijk modules noodzakelijk. Lijkt het jou leuk om de huidige modules te optimaliseren en misschien zelfs een nieuwe module uit te brengen? Solliciteer dan nu voor de functie als modulecoördinator!
Lijkt het jou leuker om scholen te benaderen voor samenwerkingen of de studenten te begeleiden in hun proces als docent? Solliciteer dan nu voor de functie als studenten- en scholencoördinator!
_____
Heb je interesse? Voor meer informatie kun je kijken op onze site www.smartsonderwijs.nl, ons mailen via info@smartsonderwijs.nl of een bericht sturen via Facebook of Instagram (@smartsonderwijs)! Direct solliciteren, met een korte motivatie en CV, kan via dezelfde mail.

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen