Inschrijvingen geopend voor ADAM Summer School

24 keer bekeken 0 reacties

Begin

01-01-2022 om 00:00

Einde

02-01-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Met veel enthousiasme, kondigen wij bij dezen de zevende editie van de ADAM Summerschool aan! De Summerschool zal vanaf 2 tot en met 8 juli 2022 plaatsvinden, in Amsterdam. Vanaf 1 januari kun jij je aanmelden.

ADAM Summer School?

ADAM Summer School is een medische zomerschool, georganiseerd voor medische studenten wereldwijd. De zomerschool bestaat uit een combinatie van een interessant educatief programma en een sociaal programma vol met leuke activiteiten!

Het medische programma van ADAM zomerschool is gefocust op anesthesiologie en acute geneeskunde. Tijdens het programma leer je praktische vaardigheden door middel van simulaties, die plaatsvinden in het simulatiecentrum van het VUmc in Amsterdam.

Het medische programma van de ADAM Summer School richt zich op anesthesiologie en acute geneeskunde. Praktische vaardigheden zullen worden geoefend door middel van simulatie, waarvoor de praktijksessies plaatsvinden in het Simulatiecentrum van het VU medisch centrum in Amsterdam. Ook zul je andere skills gaan ontwikkelen, zoals intuberen en coniotomie├źn. Verder worden er inspirerende lezingen en workshops gegeven. Na deze Summerschool ben je in staat om te gaan met stressvolle situaties in de operatiekamer en in de spoedeisende hulp. Bij ADAM Summer School draait alles om oefenen en leren: onderwijs door middel van medische simulatie!

Ben je benieuwd wat Amsterdam allemaal te bieden heeft? Naast een uitgebreid educatief programma, zorgt ADAM Summerschool ook voor een bomvol sociaal programma, waarbij je de stad, en je peers beter zult leren kennen. Er is zoveel te ontdekken in ons mooie Amsterdam, van de geschiedenis en cultuur tot het leven tot in de late uurtjes.

Hoe meld ik me aan?

Op 1 januari zal er een link naar het inschrijfformulier worden gedeeld op onze Facebook pagina. Volg ons daar om op de hoogte te blijven van alle updates.

Deadline registratie: 1 februari 2022

Houd er rekening mee dat we maximaal 100 aanmeldingen zullen accepteren, daarna zal het aanmeldformulier sluiten.

Om je aan te melden voor deze Summerschool moet jij tweede, derde, vierde, of vijfde jaars geneeskunde studenr zijn.

Kosten:

Internationale studenten: 575 euro

Nederlandse studenten: 250 euro

Dit is inclusief:

Voor internationale studenten:

- accommodatie met ontbijt

Voor alle Nederlandse en internationale studenten:

- Lunch en diner voor je gehele verblijf in Amsterdam

- Medisch en sociaal programma

- Een OV-kaart voor je hele verblijf in Amsterdam

* Voor Nederlandse studenten die niet in of nabij Amsterdam wonen, is het ook mogelijk om in de voorziene woonruimte te verblijven. Dan moet de prijs voor internationale studenten worden betaald.

Na de aanmelddeadline, zullen wij alle motivatiebrieven lezen en beslissen wie dit jaar toegelaten zal worden tot de Summerschool. Je hoort per e-mail of jij geselecteerd bent. Na deze e-mail, krijg je twee weken de tijd om je betaling te voldoen. Indien dit niet wordt voldaan, kunnen wij jou plaats helaas niet meer garanderen. Zodra je betaling binnen is, krijg je nog een e-mail ter bevestiging.

Enthousiast geworden over ADAM 2022?

Wij ook. Informatie en updates over ADAM Summerschool worden op onze Facebook pagina gedeeld (ADAM Summer School). Aarzel niet, en meld je op 1 januari direct aan voor een onvergetelijke week! Voor meer informatie kun je altijd een mailtje sturen naar adamsummerschool@ifmsa.nl. Als jij iemand kent die hier misschien ook interesse in heeft: stuur het vooral door!

Hopelijk tot in juli!

Groetjes,

De Organizing Committee van ADAM 2022.

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen