Deadline sollicitaties bestuur Bacheloracademie

21 keer bekeken 0 reacties

Begin

31-01-2022 om 00:00

Einde

01-02-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Heb je een lange wachttijd voor je coschappen en wil je die graag opvullen met een leerzame ervaring? Wil je graag je organisatorische vaardigheden ontwikkelen en in contact komen met toffe internisten? Heb jij gave ideeën om activiteiten te organiseren die geneeskundestudenten net wat extra’s bieden op het gebied van de interne geneeskunde? Dan is een bestuursfunctie binnen de Bacheloracademie wellicht iets voor jou!

De Bacheloracademie is een studievereniging voor tweede- en derdejaars geneeskundestudenten van de VU en UvA. Elke maand organiseren we masterclasses en workshops, waarbij een bepaald (sub)specialisme of onderwerp centraal staat. Hierdoor wordt niet alleen de medisch inhoudelijke kennis van de leden verbreed, maar krijgen ze ook van alles mee over de loopbaan en het leven van een arts. Tijdens de vorige verenigingsjaren hebben we activiteiten georganiseerd met onder andere algemeen internisten, hematologen, nefrologen, microbiologen, SEH artsen en oncologen.

Voor verenigingsjaar 2022-2023 zijn wij op zoek naar een nieuw en enthousiast bestuur. Als bestuurslid kan jij een grote invloed uitoefenen op de Bacheloracademie, omdat het een jonge vereniging is die open staat voor veel nieuwe ideeën. Het betreft geen fulltime bestuursfunctie, waardoor het goed te combineren is met studie of coschappen.

Ben jij na het lezen van dit stukje nieuwsgierig en enthousiast geworden over een bestuursfunctie? Stuur je CV en motivatie uiterlijk maandag 31 januari om 23.59 naar info@bacheloracademie.nl. Twijfel je nog en wil je nog wat meer informatie voordat je de solliciteert, stuur dan vooral een mailtje of stuur ons een DM via Instagram zodat we alvast wat vragen kunnen beantwoorden!

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen