Deadline commissiesollicitaties IFMSA

58 keer bekeken 0 reacties

Begin

12-02-2022 om 00:00

Einde

13-02-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De sollicitatierondes voor verschillende commissies binnen IFMSA zijn weer geopend. Lees hier meer over hoe je kan solliciteren voor de commissies Buddy Project, Podcast voor Seksuele Gezondheid, Campagnes Seksuele Gezondheid en UAEM (Universities Allied for Essential Medicine)!

Je kunt je vanaf woensdag 2 februari t/m zaterdag 12 februari aanmelden via de volgende link: https://forms.gle/gXxU8guqS1ddfeba6. Deze link is ook via onze bio op onze instapagina ifmsa_vu te vinden. 


Buddy Project: Het Buddy Project is een samenwerking met de studentenvereniging Kompasstudenten en COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers). Dit project is opgezet met het streven om immigranten en asielzoekers te helpen met het leren van de Nederlandse taal door hen te koppelen aan een mentor (/buddy) die zowel Nederlands als de moedertaal van de mentee spreekt. Op deze manier zullen deze personen zich al gauw op hun gemak voelen in Nederland en zijn ze gemotiveerder om Nederlands te leren. Daarnaast is het Buddy Project ook nog eens vernoemd tot het beste project binnen IFMSA-VU. Over succes dus geen twijfel mogelijk! Wees deel van dit succes en meld je aan!

Podcast Seksuele Gezondheid: lijkt het je leuk om een podcast op te zetten en organiseren over allerlei onderwerpen binnen de seksuele gezondheid? Dan is de podcast seksuele gezondheid binnen de werkgroep SCORA (Standing Committee on Sexual and Reproductive Health including HIV/AIDS) iets voor jou!

Campagnes Seksuele Gezondheid: In deze commissie zullen we activiteiten organiseren rondom twee thema’s waar SCORA in heel Nederland zich mee bezighoudt. Deze onderwerpen hebben te maken met seksualiteit en diversiteit. Aan deze twee belangrijke onderwerpen valt namelijk nog veel te verbeteren in Nederland. Lijkt het jou leuk om te brainstormen over dit soort thema’s, contact te leggen met sprekers en de lezingen/workshops/pubquizes/etc. hiervoor te organiseren? Kom dan bij de commissie campagnes.

UAEM (Universities Allied for Essential Medicine): IFMSA-VU is aangesloten bij UAEM (Universities Allied for Essential Medicine). Ook hiervoor zijn aanmeldingen om lid te worden geopend! Deze organisatie houdt zich, samen met IFMSA-UvA, bezig met global health door zich bezig te houden met het verbeteren van beschikbaarheid en betaalbaarheid van medicatie over de hele wereld. Binnen IFMSA-VU zullen we UAEM als commissie binnen SCOPH (Standing Committee on Public Health) zien, maar deze commissie is opgebouwd uit andere commissies. Meer over deze commissies is op onze instagrampagina ifmsa_vu te lezen vanaf vrijdag 4 februari.

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen