Evenement 10 jaar gezondheidspioniers Albert Schweitzer Prijs

16 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-05-2022 om 14:45

Einde

28-05-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT), Amsterdam

Al tien jaar treden jonge gezondheidspioniers in de voetsporen van dr. Albert Schweitzer. Met hun innovatieve ideeën ter verbetering van de gezondheidszorg in Afrika hebben zij geprobeerd de wereld gelijker, eerlijker en meer inclusief te maken en namen zij deel aan de Albert Schweitzer Prijs. Tijdens de Afrikadag op 28 mei laten we de fantastische initiatieven van de winnaars de revue passeren en vieren we samen met hen het 10 jarig jubileum van de prijs.

Mede namens het bestuur van het Nederlands Albert Schweitzer Fonds nodig ik u van harte uit om bij deze feestelijke bijeenkomst op 28 mei aanwezig te zijn.

Samen met Sara Kinsbergen (onderzoekster Radboud Universiteit, expert op gebied van particulier initiatief) blikken we met de prijswinnaars van de afgelopen 10 jaar terug.

Hoe is het met de projecten van deze ‘anders-denkers en doeners’? Wat is de waarde geweest van al deze initiatieven? Wat hebben zij zien veranderen in de samenwerking tussen Afrikaanse en Nederlandse gezondheidspioniers? Welke wijze lessen kunnen zij meegeven aan de volgende generatie? Ook kijken we vooruit naar een nieuwe opkomende generatie gezondheidspioniers.

 

Ook opent deze dag de nieuwe inschrijfronde van 2022. U, die deze prijs al vaker onder de aandacht heeft gebracht van de studenten en young professionals, nodigen we van harte uit om aanwezig te zijn en nader kennis te maken. 

Je bent van harte welkom op 28 mei onze gast te zijn!

Aanmelden kan via dit online formulier.  Graag ontvangen wij vóór 21 mei bericht of u erbij bent.

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen