Sollicitatiedeadline Bacheloracademie Interne Geneeskunde

49 keer bekeken 0 reacties

Begin

30-06-2022 om 00:00

Einde

01-07-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

𝗗𝗲 𝗕𝗮𝗰đ—ĩ𝗲𝗹đ—ŧđ—ŋ𝗮𝗰𝗮𝗱𝗲đ—ēđ—ļ𝗲 đ—ļđ—ģ𝘁𝗲đ—ŋđ—ģ𝗲 𝗴𝗲đ—ģ𝗲𝗲𝘀𝗸𝘂đ—ģ𝗱𝗲: 𝘃đ—ŧđ—ŧđ—ŋ 𝗱𝗲 𝗴𝗲đ—ēđ—ŧ𝘁đ—ļ𝘃𝗲𝗲đ—ŋ𝗱𝗲 𝘀𝘁𝘂𝗱𝗲đ—ģ𝘁𝗲đ—ģ đ—ē𝗲𝘁 đ—ļđ—ģ𝘁𝗲đ—ŋ𝗲𝘀𝘀𝗲 đ—ļđ—ģ đ—ĩ𝗲𝘁 đ—¯đ—ŋ𝗲𝗱𝗲 𝗱đ—ŧđ—ē𝗲đ—ļđ—ģ 𝘃𝗮đ—ģ 𝗱𝗲 đ—ļđ—ģ𝘁𝗲đ—ŋđ—ģ𝗲 𝗴𝗲đ—ģ𝗲𝗲𝘀𝗸𝘂đ—ģ𝗱𝗲.

Ben jij momenteel eerste- of tweedejaars geneeskundestudent aan de UvA of VU en heb jij interesse in de Interne geneeskunde of zou je graag meer te weten willen komen over dit veelzijdige vakgebied, dan is dit bericht voor jou! De Bacheloracademie is een studievereniging die ÊÊn keer per maand een workshop en/of masterclass organiseert voor gemotiveerde studenten. Het aanbod was de vorige jaren talrijk; van een endoscopieworkshop tot een medische wandeling in het Vondelpark en van een leuke pubquiz tot een anesthesie workshop! Op deze manier kan je interessante (verdiepende) kennis opdoen, laagdrempelig in contact komen met medisch specialisten en tevens ook met gezellige mede-studenten. Het is vooral erg leuk, leerzaam en gezellig!

Word jij hier ook enthousiast van?! Solliciteer dan nu voor een plekje bij de Bacheloracademie Interne geneeskunde 2022-2023, zodat ook jij laagdrempelig in contact komt met medisch specialisten en nuttige informatie en tips kan verkrijgen van deze specialisten.

𝘔đ˜ĸđ˜Ē𝘭 đ˜Ģđ˜Ļ 𝘊𝘝 đ˜Ļđ˜¯ 𝘮𝘰đ˜ĩđ˜Ē𝘷đ˜ĸđ˜ĩđ˜Ēđ˜Ļđ˜Ŗđ˜ŗđ˜Ēđ˜Ļ𝘧 𝘷𝘰𝘰đ˜ŗ 30 đ˜Ģđ˜ļđ˜¯đ˜Ē 23.59 đ˜¯đ˜ĸđ˜ĸđ˜ŗ: đ˜Ēđ˜¯đ˜§đ˜°@đ˜Ŗđ˜ĸ𝘤𝘩đ˜Ļ𝘭𝘰đ˜ŗđ˜ĸ𝘤đ˜ĸđ˜Ĩđ˜Ļ𝘮đ˜Ēđ˜Ļ.đ˜¯đ˜­

 

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen