Sollicitatiedeadline studentlid bestuur NVMO

18 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-06-2022 om 00:00

Einde

16-06-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wil je je bestuurlijke talenten ontplooien, lijkt het je leuk om mee te denken over de de ontwikkeling van ons onderwijs, én een bijdrage leveren aan de organisatie van een groot landelijk congres over onderwijs in de gezondheidszorg? Solliciteer dan als studentbestuurslid bij de Nederlandse Vereniging voor Medisch Onderwijs!

De NVMO houdt zich bezig met de ontwikkelingen in het onderwijs in de gezondheidszorg, op landelijk en internationaal niveau. Voor dit bestuur zijn wij op zoek naar een enthousiaste student die het leuk vindt om zich in te zetten voor deze vereniging door plaats te nemen in het bestuur. Als studentbestuurslid heb je de volledige vrijheid om te participeren in de taken van het NVMO Bestuur en kan je tijdens de vergaderingen en werkgroep bijeenkomsten vanuit studentenperspectief gevraagd en ongevraagd je mening geven, dit wordt altijd zeer gewaardeerd. Daarnaast kunnen leden en werkgroepen bij jou terecht als er vragen zijn over hoe studenten dingen ervaren. Met behulp van landelijke en lokale studentenorganisaties help jij hen om hier duidelijk antwoord op te geven.

De functie als student bestuurslid is goed te combineren met een studie, de tijdsinvestering bestaat uit:

  1. Vier keer per jaar bijwonen van de bestuursvergadering.
  2. Werkgroep bijeenkomsten, ongeveer 4 tot 8 keer per jaar à 2 uur.
  3. NVMO Congres:
    ·        Bijwonen vergaderingen van de congrescommissie, ongeveer 6 keer per jaar.
    ·        Een belangrijk deel van je functie is het organiseren van een preconference workshop voor studenten, voorafgaand aan het NVMO Congres. De keuze voor zowel de onderwerpen als de sprekers is in principe vrij, en wordt vaak afgestemd aan de hand van wat er onder de studenten speelt en het thema van het congres. Als studentlid kan je deel uitmaken van verschillende jury’s op het congres. Samen met de congrescommissie zorg jij ervoor dat er weer een mooi NVMO-congres zal worden georganiseerd.
    ·        Het bijwonen van het tweedaagse NVMO Congres, voorafgegaan door de preconference, in november of mei.

Elk NVMO-studentbestuurslid vervult deze functie twee jaar en elk jaar wordt een nieuwe studentenvertegenwoordiger gekozen. Hierdoor ontstaat een dakpanconstructie met een ervaren en een nieuwe NVMO studentbestuurslid. Heb je interesse en wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op via het onderstaande mail-adres!Wat vragen wij van jou?
-      Enthousiaste student met interesse voor onderwijs.
-      Student aan een (para)medische opleiding.
-      Ervaring geen vereiste.

Interesse of vragen?
Neem contact op via het onderstaande mailadres! Solliciteren kan door vóór 15 juni je CV en motivatie te sturen naar nvmo@imsnederland.com. De sollicitaties vinden vervolgens plaats in overleg.

Huidig NVMO-studentbestuurslid:
Clementine Vogely

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen