Vacature deadline student-assistent digitaal onderwijs Interne Geneeskunde

14 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-06-2022 om 00:00

Einde

16-06-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Gezocht: student-assistent met hart voor digitaal onderwijs! Heb jij een scherp oog voor leerzaam, digitaal lesmateriaal? En heb je een voorliefde voor de Interne Geneeskunde? Dan zoeken we jou!

Bij het coschap Interne Geneeskunde van het VUmc gaan we aan de slag met een digitale ‘boekenkast’ voor het coschap en het voorbereidende onderwijs. Deze kast willen wij vullen met allerlei lesmateriaal — denk aan e-learnings, videomateriaal, podcasts, quizzes, enzovoorts — dat complementair is aan het fysieke onderwijs, zodat de co’s nog meer uit hun coschap kunnen halen.

Wij zoeken hiervoor een student-assistent, die ons kan helpen met: 

  • Het zoeken van kwalitatief hoogstaand digitaal (les)materiaal, dat van meerwaarde is voor het fysieke coschap; 
  • Dit materiaal waar nodig aanpassen, zodat het past binnen het onderwijs, en; 
  • Actief meedenken over hoe goed digitaal onderwijs er uit zou kunnen zien.

Je werkt hierbij samen met de coördinator van het coschap en de projectleider. De geschatte tijdsbesteding per week zal zo’n 4 uur zijn, voor ongeveer twee maanden, die je aan het eind van iedere maand kunt declareren.

Klinkt dit als een project waar jij je tanden in wilt zetten? Stuur dan een mailtje met een korte motivatie, samen met een voorbeeld van digitaal materiaal waarvan jij vindt dat het niet in onze ‘boekenkast’ mag ontbreken, aan Robbert Winkel, projectleider Activerend Digitaal Onderwijs, via r.n.w.winkel@amsterdamumc.nl.

Eerst meer weten over de vacature? Neem ook dan gerust contact op!

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen