Kom jij ook naar De Anatomische les 2022?

31 keer bekeken 0 reacties

Begin

10-11-2022 om 13:30

Einde

10-11-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op donderdag 10 november 2022 geeft prof. David Page de achtentwintigste Anatomische Les in het Concertgebouw. Hij is bioloog en hoogleraar aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT).

David Page is vooral bekend door zijn werk bij het in kaart brengen van het Y-chromosoom en onderzoek naar sekseverschillen bij gezondheid en ziekte.

De Anatomische Les, een publiekslezing op het snijvlak van geneeskunde en maatschappij, wordt elk jaar georganiseerd door Amsterdam UMC en de Volkskrant in het Concertgebouw. Voor De Anatomische Les wordt een spreker uitgenodigd die toonaangevend is in zijn of haar wetenschappelijke discipline. 

Aanmelden

Je kunt je online aanmelden voor De Anatomische Les. De registratiepagina vind je op www.anatomischeles.nl.  Vervolgens kom je op de pagina ‘kaarten bestellen’, en kies je het kopje Geneeskundestudenten van AMC-UvA en VUmc-VU en voer vervolgens als toegangscode STDAV-2022 in. Zolang er kaarten beschikbaar zijn ontvang je na aanmelding per e-mail een bevestiging en krijg je ongeveer een week voor De Anatomische Les een gratis toegangskaart toegezonden (per post).

Wij raden je aan zo snel mogelijk te reageren. Voorgaande jaren bleek tot ons genoegen de belangstelling onder studenten zeer groot. Gelet evenwel op de vele reacties van buiten het AMC kunnen wij de plaatsen die we voor studenten van onze faculteit willen reserveren, niet langer vasthouden dan tot en met 6 oktober.

Programma

Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur, ontvangst van de gasten vanaf 13.30 uur.

Meer informatie over De Anatomische Les en de programmaonderdelen vind je hier terug. 

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen