Webinar werken als jeugdarts voor GGDrU

49 keer bekeken 0 reacties

Begin

30-01-2023 om 19:30

Einde

30-01-2023 om 20:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op maandag 30 januari 2023 nodigt GGDrU eenieder die geïnteresseerd is in een loopbaan als Jeugdarts bij GGDrU van harte uit deel te nemen aan het webinar ‘werken als jeugdarts voor GGDrU’.

De sociale Geneeskunde legt de verbinding tussen de samenleving en de geneeskunde. In de sociale geneeskunde heb je een preventieve, signalerende, normaliserende én behandelende taak.

Dit keer leggen wij het accent op de jeugdartsen binnen de GGDrU. Drie van onze jeugdartsen zullen vanuit eigen ervaring vertellen over wat het werken in deze mooie, maatschappelijk belangrijke rol inhoudt. Er wordt inzicht gegeven in de werkzaamheden, het werken met kinderen en jongeren in verschillende leeftijdsgroepen en hoe het is om te werken voor GGDrU. Uiteraard is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen!

Datum: maandag 30 januari 2023

Tijd: 19.30

Duur: 1 uur 15 minuten

Programma: 19.30 – 20.15 ‘Jeugdartsen vertellen’

20.15 – 20.45 gelegenheid tot het stellen van vragen

Aanmelden kan door een e-mail te verzenden naar hvanbree@ggdru.nl. Het webinar vindt plaats via Teams. Na aanmelding wordt een bevestiging verzonden via e-mail.

Graag tot maandag 30 januari!

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen