International Student Congress Of (bio)Medical Sciences (ISCOMS)

160 keer bekeken 0 reacties

Begin

05-06-2023 om 00:00

Einde

09-06-2023 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

ISCOMS, International Student Congress Of (bio)Medical Sciences, is een van de meest toonaangevende studentencongressen ter wereld op het gebied van (bio)medische wetenschappen en zal komend studiejaar van 5 tot en met 8 juni volledig fysiek plaatsvinden in het UMC Groningen.

Tijdens dit vierdaagse congres geeft ISCOMS studenten vanuit de hele wereld een unieke kans om hun onderzoek te presenteren, waarbij meer dan 800 participanten uit meer dan 70 verschillende landen het congres bezoeken. Bovendien zal er gelegenheid zijn om deel te nemen aan diverse interactieve workshops en lezingen van gerenommeerde wetenschappers. Dit jaar verwelkomen wij prof. Robert S. Langer Sc.D., prof. Samuel Achilefu MD PhD, prof. Michael N. Hall PhD, prof. Maria Yazdanbakhsh PhD en Maybritt Kuypers MD.

ISCOMS is een must voor alle medische studenten die hun kennis willen verbreden en zich willen laten inspireren door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geneeskunde. Mis dit evenement niet en meld je nu aan via iscoms.com!

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen