Online Onderwijsfestival 2023 “Inclusief onderwijs”

122 keer bekeken 0 reacties

Begin

16-11-2023 om 19:00

Einde

16-11-2023 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Graag nodigt het O-netwerk Vrouw-Kindcentrum je uit voor het Online Onderwijsfestival 2023 “Inclusief onderwijs” Op 16 november 2023, 19-21uur live gestreamd vanuit Studio AMC met o.a. internationale gast & TED-talk spreker: Chidiebere Ibe, wereldwijd bekend van de Black Fetus.

Iedereen is welkom!
(online toegang voor dit event is gratis, accreditatie is aangevraagd)

Aanmelden kan hier

Inclusiviteit in onze maatschappij is een hot topic. Is het slechts een hippe hype of juist een historische hiaat? Wat verstaan we er eigenlijk onder, en zijn er ook grenzen aan? Wat betekent dit thema voor het onderwijs binnen ons Vrouw-Kindcentrum? En hoe pas je het toe in de praktijk?

Allemaal vragen en onderwerpen die we met een grote diversiteit aan gasten van verschillende kanten gaan bekijken en bespreken in aantrekkelijke en elkaar snel afwisselende presentatievormen. En uiteraard inclusief online-publieksdeelname!

Wees welkom, en laat je verrassen en verrijken!

Voor meer informatie over het O-festival 2023 verwijzen wij je graag naar onze event website. Op deze site zullen we je de komende weken verder informeren met betrekking tot het exacte programma, sprekers en overige praktische zaken.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het O-festival 2023, en samen een inspirerende avond te beleven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien je nog vragen hebt.

Met vriendelijke groet,
Vincent Geukers
Hoofd O-nderwijsgebouw Vrouw Kind Centrum, divisie 4
O-netwerk@amsterdamumc.nl
 

 

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen