Deadline inschrijven ADAM summerschool

28 keer bekeken 0 reacties

Begin

01-01-2024 om 00:00

Einde

02-01-2024 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Heb je altijd al willen weten hoe je reageert in een stressvolle situatie? Heb je affiniteit met anesthesiologie maar wil je ook veel internationale studenten leren kennen en je netwerk verbreden? Schrijf je in voor ADAM Summerschool! Aankomende zomer organiseren we de 9e editie.

Wat is ADAM Summerschool?
ADAM staat voor Anesthesiology Directed To Acute Medicine, en zoals de naam al suggereert is deze zomerschool een inkijk in de wereld van de anesthesiologen. Tijdens de zomerschool leer je veel praktijkervaring door middel van simulatie in het SimLab van het VUmc. 

Medische studenten van over de hele wereld schrijven zich in voor deze internationale summerschool! Naast de praktijkervaring krijg je ook veel colleges over het belang van een goede samenwerking tijdens acute situaties. Na de zomerschool weet jij hoe je moet handelen in een stressvolle situatie. 

Naast een erg leerzaam medisch programma zorgen we ook voor genoeg afwisseling met een bruisend sociaal programma. De week staat volgepland met leuke activiteiten om je mede deelnemers en Amsterdam beter te leren kennen. 

Inschrijven
Ben jij ook al helemaal enthousiast geworden en lijkt het je leuk om mee te doen met ADAM Summerschool 2024? Neem vooral een kijkje op onze facebook! Hier kan je ook het inschrijfformulier vinden. De aanmeldingen openen op 1 december 2023, en sluiten op 1 januari 2024 (of bij meer dan 100 aanmeldingen).  Let op! ADAM Summerschool is alleen voor geneeskunde studenten van jaar 2 tot en met jaar 5. 

Vragen? Benader ons via de mail (adamsummerschool@ifmsa.nl) of via onze Facebook pagina.
We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Groetjes en veel liefs,
ADAM OC ‘24

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen