Plan en DOE groep

33 keer bekeken 0 reacties

Begin

13-02-2024 om 16:00

Einde

13-02-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vanaf 13 februari 2024 start er weer een nieuwe Plan en DOE groep onder leiding van student-assistent en Geneeskundestudent Anne Jongkind.

Vanaf 13 februari 2024 start er weer een nieuwe Plan en DOE groep onder leiding van student-assistent en Geneeskundestudent Anne Jongkind. In de Plan en DOE gaat het over studieplanning en studiemethoden, gericht op het vergroten van jouw studiesucces. Er komen verschillende thema’s aan bod: uitstelgedrag, breinleren, mindset en studeren met Anki. Elke week is er ruimte om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en een studieplanning op te stellen voor de komende week. Bovendien is het een uitstekende ‘stok achter de deur’.

Je start met een fysieke bijeenkomst waarna je zes keer wekelijks online samenkomt met medestudenten om je studieplanning te bespreken aan de hand van een nieuw thema. Je Zoomt op dinsdag aan het einde van de middag. Na het afronden van de Plan en DOE kun je realistischer plannen en weet je beter hoe je succesvol studeert.

 Je meldt je aan voor 9 februari door te mailen naar: studieadviseurs.vu@amsterdamumc.nl.  

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen