Elise Beket, jeugdarts

Annewies Schrijer 07-08-2021
602 keer bekeken 0 reacties

Elise Beket werkt als jeugdarts KNMG bij GGD Flevoland en is in opleiding tot geneeskundig specialist arts Maatschappij en Gezondheid. Daarnaast promoveert zij bij Amsterdam UMC op depressie-en suïcidepreventie bij jongeren. Luister hier naar de podcastclip!


LUISTER HIER NAAR DE PODCASTCLIP

Als jeugdarts zorg je voor alle kinderen en jongeren in jouw gemeente of wijk. Je doet spreekuur, maar bent ook veel buiten de spreekkamer te vinden, bijvoorbeeld op scholen, bij ketenpartners of bij de gemeente. Je werkt met jonge kinderen en hun ouders op het consultatiebureau en met oudere kinderen op het basis- en voortgezet onderwijs. Onderwerpen waar je mee bezig bent zijn lichamelijke en psychosociale klachten, ontwikkelingsproblematiek, schoolverzuim, SOLK, signaleren van kindermishandeling en beleidsadvies. Je zoomt in en uit. Soms werk je op individueel niveau, maar je weet ook wat er breder speelt. Daarbij kijk je over de grenzen van je eigen vakgebied heen.

Lees hier meer informatie over jeugdarts!

Afbeeldingen

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen