Sheena Bhagirath, bedrijfsarts

Annewies Schrijer 07-08-2021
766 keer bekeken 0 reacties

Sheena Bhagirath werkt als bedrijfsarts in opleiding bij Riensk Arbodienst, een landelijke organisatie. Als bedrijfsarts heb je een grote impact op mens, bedrijf en maatschappij. Je houdt je bezig met vraagstukken over preventie en verzuim. Luister hier naar de podcastclip!


LUISTER HIER NAAR DE PODCASTCLIP

Wat betekent een diagnose/gezondheidsproblematiek voor de thuis- en werksituatie van iemand en hoe kan je daarin helpen? Wie is de persoon die voor je zit en wat zijn de mogelijkheden binnen hun omstandigheden. En, hoe kan je signalen van risicofactoren en dreigende ziekte tijdig vertalen naar actiepunten en die ook praktisch implementeren ten behoeve van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit? Ook moet je beroepsziekten kunnen identificeren, begeleiden en idealiter in de toekomst voorkomen.

Om bedrijfsarts te worden volg je een vierjarige opleiding tot medisch specialist. Hier vind je meer informatie over de functie!

Afbeeldingen

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen