Online dienstverlening UB

20-04-2020
585 keer bekeken 0 reacties

We studeren thuis. Met deze tips van de UB zijn e-books en online artikelen overal makkelijk toegankelijk!

De Universiteitsbibliotheek in het VU Hoofdgebouw en het VUmc zijn vanwege de Corona-crisis gesloten maar online gaat de dienstverlening van de bibliotheek onverminderd door.
Met je VU-Net-id zijn al de e-books en online artikelen overal toegankelijk. Wil je rustig doorwerken zonder telkens in te hoeven loggen? Bekijk de webpagina over toegang buiten de campus

Veel wetenschappelijke uitgeverijen stellen wegens het coronavirus tijdelijk e-books, digitale bronnen en lesmateriaal gratis ter beschikking, of verhogen tijdelijk het aantal gebruikers dat tegelijk kan inloggen. De UB volgt deze ontwikkelingen op de voet en houdt je op de hoogte via onze speciale Covid-19-pagina.

Kijk ook hier voor meer online dienstverlening van de UB.

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen