Leer realistisch plannen

25-05-2020
1842 keer bekeken 0 reacties

Heb je ondersteuning nodig bij het studeren? De studieadviseurs organiseren vanaf volgende maand elke donderdag online Plan en DOE groepen om beter te leren studeren en plannen. Op donderdag 4 juni (15.00 uur) is de eerste.

Wat ga je doen?
Je komt wekelijks online samen met een groep geneeskundestudenten om beter te leren studeren en plannen. Elke bijeenkomst leg je jezelf een reële studieplanning op voor de komende week. Je gaat hierbij uit van je persoonlijke doelen die je prioriteit wil geven.  Wekelijks wordt jouw studieplanning voor- en nabesproken.

Aanmelden Plan en DOE groep
Je geeft je op door te e-mailen naar: studieadviseurs@vumc.nl

Studieadviseurs
Wil je de studieadviseurs spreken voor een andere vraag? Dat kan! Ze staan je graag telefonisch te woord. Je kunt via de online agenda een afspraak inplannen met Marjolein Pouw of Renate Dekker.

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen