Vragenuur STAT

04-06-2020
1680 keer bekeken 5 reacties

Eind deze maand vindt de STAT weer plaats. Voor studenten vaak een spannend moment, en zeker dit jaar ook wat onwennig. Want hoe doe je dat, een STAT via zoom?

Op woensdag 10 juni om 17u is er een vragenuurtje met medisch expert examinator Paul Houben en studieadviseur Marjolein Pouw als gast. Wat kunnen studenten van een online Stationstoets verwachten? Hoe kun je goed (samen) leren? En hoe behoud je rust en overzicht? Stel vóór 10 juni al je studievragen hier. Ook zullen een aantal eerstejaars wat vertellen over hoe zij de STAT al ervaren hebben. 

De Q&A zal plaats vinden via Zoom, klik hier om deel te nemen aan de meeting of zie de onderstaande link.

 

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/99521187726?pwd=bmEwcTFlZHR6QUozTGppVHZpUGViUT09

Meeting ID: 995 2118 7726
Password: 5DTJj9

 

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

5  reacties

Anoniem

10-06-20 om 9:37

Kunnen we oefencasussen krijgem voor DEPZ?

Tom

10-06-20 om 10:13

Hoe hebben jullie het tentamen beoordelen  ?

De colleges van Paul waren zo slecht en helemaal niet handig om van te leren voor het tentamen.

Anoniem

12-06-20 om 11:23

Beste organisatoren, 
Enorm fijn dat dit werd georganiseerd!
Ik vroeg me af of er ook zo'n vragenuurtje kon worden opgezet met vragen over de co-schappen (voor derdejaars bachelorstudenten).
Ik merk namelijk bij mezelf en mijn omgeving dat er veel vragen spelen omtrent bijvoorbeeld het wel of niet moeten inschrijven, en het financiële aspect hiervan. 
Het zou daarom fijn zijn als er een vragenuurtje kan worden georganiseerd.

Met vriendelijke groet,
Een bachelorstudent

Annewies Schrijer

13-06-20 om 16:22

Beste Tom,
Studioo is een platform voor creatieve ideeën en initiatieven van studenten samen met de opleiding. Het stellen van vragen, op een respectvolle manier, moedigen we van harte aan. Voor opmerkingen of feedback over een cursus of tentamen kan je terecht bij de online cursusevaluaties en het JVB. Je kunt ons ook altijd mailen via studioovu@amsterdamumc.nl. 
Hartelijke groet, 
Team Studioo

Annewies Schrijer

13-06-20 om 16:29

Beste anonieme bachelorstudent, 
Goed om te horen dat je het vragenuur nuttig vond! Je kan ook veel info over de coschappen en inschrijven e.d. vinden op med.vu.nl. Misschien lijkt het je leuk mee te denken over het organiseren van een soortgelijk vragenuur hierover. Je kan ons een mailtje sturen met je idee daarover en de vragen die bij de studenten spelen. We horen graag van je!
Hartelijke groet, 
Team Studioo

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen