Onderzoek welbevinden tijdens corona

25-06-2020
571 keer bekeken 0 reacties

VU-magazine Ad Valvas onderzoekt het welbevinden van studenten en medewerkers op de universiteit. In de enquete is aandacht voor mentaal welzijn, maar ook voor ervaringen met thuiswerken, communicatie en faciliteiten, en knelpunten in tijden van de corona-pandemie. Lees hier meer:

“Hou je het nog een beetje vol?

Lukt het allemaal nog? Met die online tentamens, het thuiswerken, de sociale armoe? Ga je in de richting van depri of leef je juist helemaal op?

Samen met de mediaredacties van 6 universiteiten en 5 hogescholen doen we onderzoek naar het welbevinden van studenten en medewerkers in coronatijd. Vul nu onze enquête in, en vergelijk volgende week al jullie bevindingen met die van je collega's/medestudenten elders in het land.

U-Today (Universiteit Twente) nam het initiatief, en onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy B.V.. voert het onderzoek uit.

Ga hier direct naar de enquête.

Universitaire Studentenraad VU - USR
Ondernemingsraad VU” 

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen