Bijbaan in covidzorg Amsterdam UMC

25-09-2020
594 keer bekeken 0 reacties

Amsterdam UMC treft voorbereidingen voor een mogelijke tweede golf. Je kunt je nu aanmelden als je in de covidzorg ingezet kunt en wil worden, mocht dat nodig zijn. Je gaat dan bijvoorbeeld aan de slag als zorg-assistent of helpt bij de triage.

In het voorjaar zijn coassistenten en bachelorstudenten ingezet om de zorg te ondersteunen in het kader van COVID-19. Dit is door afdelingen van Amsterdam UMC als helpend en positief ervaren. Middels deze uitvraag wil Amsterdam UMC in kaart brengen welke studenten in geval van een tweede piek ingezet willen en kunnen worden om wederom ondersteuning te bieden. Uitgangspunt hierbij is dat het bachelor en masteronderwijs inclusief de coschappen worden gecontinueerd, en dat inzet als bijbaan naast de opleidingsactiviteiten kan plaatsvinden. Deze afweging maakt de student zelf. Voor de coschappen raden we je echter ten zeerste aan om alleen in wacht- of vakantieperiodes een dergelijke urenbelasting op je te nemen.

Kan ik mij aanmelden?
Via een digitaal formulier brengt Amsterdam UMC in kaart wie voor deze bijbaan in aanmerking wil komen en kan worden ingezet ter ondersteuning van de covidzorg. Het verzoek hierbij is om dit formulier alleen in te vullen wanneer:

  • Je minimaal 16 uur per week beschikbaar bent.
  • Bereid bent alle soorten diensten (inclusief avond- en nachtdiensten) te werken, uiteraard in overleg. 
  • Er staat een vergoeding tegenover de inzet, net als tijdens de eerste piek. Er wordt contact met je opgenomen wanneer jouw inzet nodig is. 

In welke functie?
Je zult worden ingezet op basis van waar vraag naar is: als zorg-assistent, hulp bij triage, of in andere rollen binnen Amsterdam UMC waar inzet van geneeskundestudenten gewenst is.

Aanmeldformulier
Ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar? Vul het Amsterdam UMC aanmeldformulier in, zodat alle gegevens van beschikbare studenten centraal beschikbaar zijn om een match te kunnen maken tussen aanbod en vraag van de afdelingen. 

Wanneer word ik ingezet?
Of je daadwerkelijk ingezet zult worden is afhankelijk van de capaciteitsvragen van afdelingen. Dit is lastig te voorspellen. Het projectteam dat zich bezighoudt met capaciteitsvragen i.h.k.v. COVID-19 zal je benaderen zodra jouw inzet nodig is. We willen je vragen om niet zelf contact op te nemen zodat we onze aandacht kunnen richten op het koppelen van vraag en aanbod. 

Alvast dank voor je aanmelding!

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen