Springlab zoekt student-assistenten

03-12-2020
755 keer bekeken 1 reacties

Het Klinisch Trainings Centrum is op zoek naar 2 student-assistenten! Ben jij enthousiast over het vaardighedenonderwijs en zou je jouw skills graag overbrengen aan jouw medestudenten? Vind jij het leuk om mee te denken over een nieuw onderwijsproject? Dan zoeken wij jou!

Begin 2021 gaat het Springlab van start, een nieuw (facultatief) onderwijsproject, met als doel de geneeskundestudent de kans te geven verdiepend onderwijs te volgen naast het reguliere curriculum. Het aanbod zal divers zijn, zodat de student zelf kan beslissen waar en wanneer hij/zij behoefte aan heeft qua extra onderwijs. Het KTC voorziet hierbij in extra vaardigheden onderwijs: lichamelijk onderzoek en klinische vaardigheden zoals venapunctie, infuusprikken, hechten, reanimeren, etc.

Je zal als student-assistent door ons getraind worden om deze lessen in klinische vaardigheden te geven aan je medestudenten. Bijkomend voordeel is dat jij zelf dus ook de kans krijgt expert te worden in klinische vaardigheden! Je zal ook betrokken zijn bij de ontwikkeling van de lessen.

Praktisch:

  • Het zal gaan om ongeveer 2 avonden per maand
  • Je krijgt een 0-uren contract, uurtarief €16,43 Bruto (schaal 6, trede 4)
  • Je bent masterstudent en hebt het VCP (voorbereidend coschap) al bij ons gevolgd
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 1 jaar

Heb je interesse? Heb je interesse? Stuur ons dan uiterlijk 31 december 2020 een motivatie en CV via deze link. De uitnodigingen voor een verder gesprek zullen in januari worden verstuurd.De uitnodigingen voor een verder gesprek zullen in januari worden verstuurd.

Vriendelijke groeten,

Charlotte Kruydenberg en Natalia Bezakova

Klinisch Trainings Centrum

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

Sudha Mahadew

03-01-21 om 21:12

Geachte heer/mevrouw,

Ik zag uw vacature gisteren op intranet, waarbij ik kon solliciteren tot en met 3 januari. Helaas bestaat de link niet meer waar ik mijn sollicitatiebrief naar toe kan sturen.

Kunt u mijn verder helpen?

Met vriendelijke groet,
Sudha Mahadew

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen