Studioo zoekt studentenpanel

16-12-2020
563 keer bekeken 0 reacties

Studioo is een platform voor en door studenten, waar wij blogs, tips, en weetjes over de opleiding delen. Omdat wij het belangrijk vinden om onze content zo relevant mogelijk te houden voor geneeskundestudenten van alle jaarlagen, zoeken wij bachelor- en masterstudenten om ons hiermee te helpen.

Wat ga je doen? In een groep studenten word je af en toe gevraagd om je mening te geven over bijvoorbeeld een blog of een idee voor Studioo. Ook willen we jullie vragen te laten weten wat er in jouw jaar onder medestudenten speelt. Merk je bijvoorbeeld dat jijzelf of andere studenten tegen iets aanlopen en daar wellicht wat tips over kunnen gebruiken? Of hebben studenten interesse in een bepaald onderwerp waar wij op Studioo wat extra aandacht aan kunnen schenken? Ook als je zelf wat bijzonders of leerzaams hebt meegemaakt, is er natuurlijk de mogelijkheid om daar een blog over te schrijven op Studioo.

Wie zoeken wij? Bachelor- of masterstudenten geneeskunde aan de VU. Je hoeft niet al actief te zijn in het onderwijs, wij zoeken juist een zo divers mogelijke groep studenten met leuke ideeën en tips.

Hoeveel tijd kost het? Je bent er gemiddeld ongeveer één tot twee uur per maand aan kwijt, afhankelijk van de te plaatsen content.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan vóór 17 januari 23:59 een mail met jouw jaarlaag naar studioovu@amsterdamumc.nl.

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen