Podcast Gotta know ‘em all

27-04-2021
597 keer bekeken 0 reacties

Eerstejaars geneeskundestudent Rahul Bhoera startte als lid van de VU-campusradio de podcast Gotta know ‘em all. Hij leert medestudenten kennen met vragen over de studie, de ervaringen, toekomstplannen en persoonlijke weetjes. Lees hier hoe dit idee ontstond!


Het idee voor mijn podcast kwam compleet uit het niets toen ik een stukje aan het wandelen was een aantal maanden geleden. Want hoe goed ken ik mijn medestudenten nu eigenlijk? Als eerstejaars geneeskunde studenten die in 2020 zijn begonnen met studeren hebben wij veel gemist. Ondanks de online practica en studiegroepen heb ik gemerkt dat wij niet genoeg de kans hebben gehad om elkaar beter te leren kennen en dit is jammer. Na een fysiek college zouden we kunnen rondhangen op de campus en een praatje maken, maar dit kan helaas niet in deze onzekere tijden.

In mijn podcast wil ik in elke aflevering van 10 minuten een van mijn medestudenten interviewen. Het doel? Ervoor zorgen dat wij een beter beeld krijgen van onze medestudenten. In elke aflevering zal ik de spreker naast standaard vragen ook vragen die door medestudenten zijn ingezonden op het Instagram account @gottaknowemall stellen. Een week vóór elke aflevering maak ik op dit account namelijk bekend wie de volgende spreker zal zijn. De podcast zal beschikbaar zijn op een site en op Spotify.

Ik heb een collegepraatje mogen houden om mijn podcast aan mijn medestudenten aan te kondigen en ik ben nu druk bezig met de voorbereidingen en het uitwerken van alle details bij de VU Campus Radio. 


Ben jij een ‘2020-2021 student’ en heb je interesse? Volg het account @gottaknowemall op Instagram en stuur een DM!

Groetjes,

Rahul

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen