Catching up - Neuroanatomie

04-07-2021
844 keer bekeken 0 reacties

SpringLab organiseert in samenwerking met Anatomie en Neurowetenschappen een ‘catching up’ neuroanatomie event. Lees snel verder en schrijf je onder aan de pagina direct in!

Wanneer? 
Dit vindt plaats in 2 shifts op donderdag 8 juli van 10:00 – 11:15 en van 11:30 – 12:15.

Voor wie? 
We kunnen, de huidige maatregelen in acht nemend, per keer 12 studenten ontvangen (24 totaal). Dit event is open voor alle Geneeskunde studenten Bsc. en Msc.

Wat gaan we doen? 
Er zullen stations zijn met preparaten, zoals die normaal gezien tijdens Hersenen en Zintuigen of Neurologie en Oogheelkunde getoond zouden worden. Er is gelegenheid om deze vrij te bekijken en uitleg te vragen aan de 2 aanwezige docenten (Alexander Bijnsdorp en Geert Schenk). Je mag alleen aan de slag of samen met anderen. Er is geen opdracht of cijfer aan verbonden; dit is om de gemiste practica van het afgelopen jaar een klein beetje goed te maken en omdat het gewoon superleuk is om ‘echte’ hersenen te zien natuurlijk.

Schrijf je hier in (Vergeet niet de cookies te accepteren!)

 

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen