Anatomie - Het bewegingsapparaat

24-10-2021
354 keer bekeken 0 reacties

SpringLab organiseert in samenwerking met Anatomie en Neurowetenschappen een anatomie sessie met als thema ‘het bewegingsapparaat’. Lees snel verder en schrijf je onder aan de pagina direct in!

Wanneer en waar?

Dit vindt plaats op woensdag 27 oktober 11:00 – 13:00 in het Anatomie Lab

Voor wie?

Dit event is open voor alle Geneeskunde studenten in de Bachelor en Master fase. Gezien de inhoud is deze anatomie sessie extra geschikt voor studenten die nu de cursus ‘bouw en bewegen’ volgen. Nog even iets goed bekijken en leren voor de CAT? Grijp je kans! Dit event gaat door met een minimum aantal deelnemers van 12. Het maximum aantal deelnemers is 32.

Wat gaan we doen?

Er zullen stations zijn met preparaten en modellen. Er is gelegenheid om deze vrij te bekijken en vragen te stellen aan de aanwezige anatomen. Je mag alleen aan de slag of samen met anderen. Er is geen opdracht of cijfer aan verbonden; dit is omdat het leuk is en omdat jij meer wilt leren over het bewegingsapparaat. Schrijf je in!

Schrijf je hier in (vergeet niet de cookies te accepteren)

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen