App Eerste Hulp Bij Geneeskunde

05-09-2023
548 keer bekeken 0 reacties

Om de nieuwe en huidige geneeskundestudenten goed op weg te helpen bij de start van het studiejaar is er vanaf nu de EHBG-app. ‎In deze app staat alle informatie overzichtelijk op 1 plek.

Voor alle studenten geneeskunde aan de VU is er nu de App Eerste Hulp Bij Geneeskunde. Alle informatie op een plek. Download de app nu in apple of playstore.

Ben jij op zoek naar alle informatie die je nodig hebt om succesvol de studie geneeskunde te doorlopen aan de Vrije Universiteit Amsterdam? In de E.H.B.G. app vind je alles overzichtelijk op één plek. Blader door onderwerpen, bekijk de regels en richtlijnen, vind contactgegevens en krijg direct toegang tot documenten. Bespaar kostbare studietijd en download nu de E.H.G.B app.

Ontdek de studiepartner voor geneeskunde studenten aan de Faculteit der Geneeskunde VU – De E.H.G.B app.

Download de app

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen